products

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Hons+
Certificering: ISO/SGS/CE
Modelnummer: 6SXM-126 (CCD) A
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 7 ~ 14 Dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200 Reeksen per Maand
Gedetailleerde informatie
Type: S2 Capaciteit: 0,1 ~ 0,2 T/H
Voltage: AC220V/50Hz Macht: <= 2.0KW
Grootte: L 1220 mm * B 1620 mm * H 1550 mm Gewicht: 500KGS (+/- 5%)
Hoog licht:

digitale Kleurscheidingenmachine

,

0.2T/H de machine van de kleurensorteerder

,

0.2T/H kleurscheidingenmachine


Productomschrijving

CCD-Kleurensorteermachine voor Kunststof en Ander Stevig Materiaal

 

De kleurensorteerder is een soort machine dat kan zuiveren/de korrel door de individuele korrel bevordert te evalueren aangezien zij door het elektro-optische systeem overgaan om zich te identificeren en analyse de kleur, dan scheidt automatisch het toegelaten en verworpen materiaal (slecht of buitenlands materiaal) terugkoppelt, blaast laatste, de gasuitwerpers het verworpen materiaal weg.

 

Kenmerk

 

1. Breed Gebruik

De kleurensorteerder kan voor om het even welke kunststof in vorm van blad worden gebruikt of korrelig, zoals pp, PE, pvc ......

 

 

2. Functie

De kleurensorteerder kan het materiaal met verschillende kleur automatisch scheiden, kan de verhouding van het sorteren 99,9% voor het afgewerkte product bereiken.

 

3. Verrichting & Maintanance

Het van het gebruikswindows 7 van de kleurensorteerder de verrichtingssysteem, elk van verrichting is gemakkelijk wegens de AI intelligentie. Dagelijkse maintanance is convinient wegens de hoogte - kwaliteit en prestaties.

 

4. De naverkoopdienst

Één jaarquarantee voor de vrije en ontime technische dienst online of onsite.

 

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie 0

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie 1

 

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie 2

 

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie 3

Productomschrijving
Productnaam
De grote Sorteerder van de Capaciteitsccd Kleur - 6SXZ-126 (CCD)
Helling
2
Kanaal
126
Camera
CCD-Camera
Sensor
54 miljoen pixel & 3 lijnaftastenccd sensor
Klep
Magnetische de solenoïdeklep van de controle hoge frequentie met 6 ~ 10 miljard keer levensduur
Verrichtingssysteem
Windows 7
Geavanceerde Technologie
Kleur + Vorm sorterende wijze
 

 

 

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie 4

 

 

 

 

Ons Bedrijf

 

 

Wordt Optoelectronic High-tech Co. van Anhuihongshi, Ltd geïnvesteerd en door Hongshi Groep geïnvesteerd, die de high-tech onderneming op nationaal niveau met onafhankelijk merk is. Wij specialiseren ons in R&D, de productie, de verkoop, de installatie en de technische diensten van de technologie van de kunstmatige intelligentiescheiding en controletechnologie. Wij hebben intelligente sorterende en sorterende producten ontwikkeld die voor landbouw en industriële gebieden geschikt zijn. Het is het meest creatieve en invloedrijke merk van het intelligente sorteren in China.

 

Ons bedrijf wordt gevestigd in de Industriezone van Baohe, Hefei-stad, die een gebied van 80 acres behandelen, investering die van totaal 80 miljoen RMB, de moderne standaardworkshop tot 12000 vierkante meters en het wetenschappelijke onderzoek hebben die aan 4000 vierkante meters opbouwen. Momenteel hebben wij 200 personeelsleden, onder wie meer dan 80% met Vrijgezelgraad, ondertussen wij in 15 Deskundigen/Artsen/Professoren gespecialiseerd in de mechanisch-Elektroindustrie hebben gebracht. Wij houden bij goed het samenwerken met vele binnenlandse en overzee High-tech bedrijven en onderzoeksinstellingen. Voorts bouwen wij de deskundige en talentenpool en Violetkleurig van AnHui Hongshi Optoelectronic Onderzoeklaboratorium.

 

Ons bedrijf is toegekend High-tech Ondernemingen Op nationaal niveau, Softwareondernemingen in Anhui-Provincie, Industrialisatie en de het Voorbeeldonderneming van de Informatieintegratie in Hefei-Stad, de Onderneming van het Bandvoorbeeld in Hefei-Stad, de Gemeentelijke Ondernemingen van het Intellectuele eigendomvoorbeeld in Hefei-Stad, Industrieel Benoemingscentrum in Hefei-Stad, het Onderzoekscentrum van de Techniektechnologie in Hefei-Stad, wordt „Hongshi-High-tech“ geïdentificeerd als „Beroemd Merk van Anhui“.

 

Onze CCD-Kleurensorteerders bestaan overal de Chinese markt en met succes gevoerd naar veel landen en gebieden zoals Amerika, Rusland, Japan, Polen, India, Pakistan, Thailand, Sri Lanka, Brazilië, Peru, Gambia, enz. uit

 

In het concept van „streef Perfect en de Verbetering van Technologie, Kwaliteit, de Dienst“ na, controleren wij ons altijd met normen van de wereld de prima onderneming, ondertussen, ziet ons bedrijf met alle communautaire elites samen te werken ernaar uit voor het bereiken van perfectie.

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie 5

0.2T/H gerecycleerde Digitale Kleurscheidingenmachine 0,04 Squre-Millimeterresolutie 6

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613399547686