products

220V de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie het Optische CCD Intelligente Werken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Hons+
Certificering: ISO/SGS/CE
Modelnummer: 6SXM-504
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 7 ~ 14 Dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200 Reeksen per Maand
Gedetailleerde informatie
Type: S8 Capaciteit: 0,8 ~ 2 T/H
Voltage: AC220V/50Hz Macht: 4.6kw
Grootte: L 3152mm * W 1595mm * H 2040mm Gewicht: 1800KGS (+/-5%)
Hoog licht:

De Kleurensorteerder van de voedselclassificatie CCD

,

de Kleurensorteerder van 220V CCD

,

Optische de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie


Productomschrijving

CCD-Kleurensorteerder met 8 Hellingen & 504 Kanalen voor het Zuiveren van Agroproduct


 

Het werk principe


Het materiaal komt uit de hoogste vultrechter in de machine, gaat door het trillingsapparaat, daling langs de hellingen, gaat in de bovenkant van kanalen binnen, dan daling in het sorteren van doos en gaat door de monitor en achtergrondraad over. Onder de lichten, maakt de ontvangen synthese van CCD sensor van licht van de geselecteerde materialen, het outputsignaal, drijft de uitwerperverrichting die kan blazen verkleurt materialen aan de verworpen vultrechter, en de goede materialen in de gebeëindigde vultrechter zullen vallen.

 

220V de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie het Optische CCD Intelligente Werken 0

Toepassingen


De producten worden wijd gebruikt in het sorteren van landbouwproducten zoals rijst, tarwe, graan, diverse korrels, koffie, pinda's, thee, bonen, ontwaterde groenten, sesam, allerlei zaden, allerlei noten, raapzaad, wolfberry, Chinese kruidengeneesmiddelen, verse vruchten en groenten; overzeese producten zoals zeewier en garnalen; industriële materialen en producten zoals plastieken, glas, erts, steenkool, silicium, zoute korrels, geneesmiddelen; en één of ander afvalmaterialen, industrieel afval, bouwafval, enz.

 

220V de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie het Optische CCD Intelligente Werken 1

Intelligent besturingssysteem


Het Windows 7-besturingssysteem wordt ten eerste toegepast in de kleuren sorterende industrie. Het kan aan Vensters 8windows 10 volgens verschillende toepassingsgebieden worden bevorderd, die stabiel en betrouwbaar is. Het systeem veronderstelt honderden materiële oplossingen, wijzeschakelaar door slechts één hete sleutel.

 

Massieve Datebase en Veelvoudige Functie


De massieve database met opslag van onbeperkte modescan bereikt veelvoudige functie van één machine. De enige machine kan op rijst, korrels, marktgewassen en andere toepassingen worden toegepast, maximumwaarde van product en beste gemak van massieve datebase verstrekken voor klant.

 

Het intelligente systeem van de beeldverwerking


De internationale belangrijke volledige het aftastenccd sensor van de kleurenhoge snelheid, aftasten versnelt aan 5400 punten, aanwinstenfrequentie 10K/S (54 miljoen pixel+10k camera); kleur + vorm zijn multi-line verwerking, de perfecte verwerking van kleine tekorten in materialen, het minimumaftasten of het identificatiegebied 0.04mm2.

 

Het intelligente systeem van de beeldaanwinst


Automatische inzameling van opperste afmetingsruimtelijke gegevens zoals kleur, vorm, grootte en tekort om nauwkeurige inzameling van grondstoffeneigenschappen te bereiken, automatisch oordeel en nauwkeurige aanpassing van de optimale selectieregeling, onafhankelijke verrichting, intelligente identificatie en het intelligente sorteren volgens de regel van selectie.

 

Intelligente magnetische de solenoïdeklep van de controle hoge frequentie


Onafhankelijk ontwikkelde intelligente magnetische de solenoïdeklep van de controle hoge frequentie voor kleurensorteerder. De klep opent snel & antwoordt, verbeterend de afgewerkt productnauwkeurigheid; de klep sluit keurig ter zake en, verminderend het genomen product met gebreken. Klep flexibel contact, levensduur van 60-100 miljard die keer, met gelijkaardige producten wordt vergeleken 10-30 miljard keer. Onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van intelligente reparatietechnologie om onderhoudskosten te drukken.

 

Hoge snelheid het voeden systeem


Verbetert de vibrator van de octrooi dat hoge frequentie, de anti-oxyderende helling van de anodebehandeling, zeer productiecapaciteit, de output die met 20%~30% wordt verhoogd met gelijkaardige producten vergelijkbaar zijn.

 

 

220V de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie het Optische CCD Intelligente Werken 2

 

 

Onze Bedrijf & Producten

220V de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie het Optische CCD Intelligente Werken 3

 

220V de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie het Optische CCD Intelligente Werken 4

 

220V de Kleurensorteerder van de voedselclassificatie het Optische CCD Intelligente Werken 5

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613399547686